Letošní školní rok jsme zahájili netradičně – výletem. Dne 25.9. 2012 se vydaly děti z naší přípravné třídy na svůj první velký výlet v životě.Dinopark Ostrava-7

Zvířata mají děti rády. Potkat je můžou všude. Na ulici, na dvorku, v ZOO, ale návštěva unikátního zábavného Dinoparku v Doubravě to už je něco. Na ploše 20 ha zobrazuje scény ze života druhohorních zvířat ve skutečných velikostech. To ještě nikdy neviděly. S trochou nedůvěry vstupovaly do 3D kina na promítání filmu Triceratops. Film o zatoulaném dinosaurovi se jim moc líbil a obavy byly pryč.

FOTO

Děti si užily mnoha zábavných atrakcí a povozily se v malém vláčku po celém areálu. Sluníčko nám svítilo a všem se to líbilo.

Ve třídě se pokusily výtvarně zachytit všechny své zážitky formou techniky lavírování. Naše výtvarné pokusy jsou prozatím prvotní a velmi nesmělé, přesto velmi emotivní. Všem se líbily a chválili nás.

Tak jak se líbil výlet nejmenším dětem, tak se líbili i žákům I. stupně, kteří se také vydali po stopách dinosaurů do Dinoparku. V současné době jsou jejich třídy zaplňovány obrázky zvířat, s nimiž se potkali.

    

 

              

      

 

                   

                

Kontakty na školu

tel: 596 031 140

Mobil: 731 130 700 

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyhledávání

Přihlášení